Loading...
 Start Page
Σχεδιασμός & κατασκευή ιατρείου-Ευρωπαϊκό Βραβείο BigSEE Interior Design Award 2020 
Σχεδιασμός & κατασκευή ιατρείου-Ευρωπαϊκό Βραβείο BigSEE Interior Design Award 2020 Σχεδιασμός & κατασκευή ιατρείου-Ευρωπαϊκό Βραβείο BigSEE Interior Design Award 2020 Σχεδιασμός & κατασκευή ιατρείου-Ευρωπαϊκό Βραβείο BigSEE Interior Design Award 2020 Σχεδιασμός & κατασκευή ιατρείου-Ευρωπαϊκό Βραβείο BigSEE Interior Design Award 2020 Σχεδιασμός & κατασκευή ιατρείου-Ευρωπαϊκό Βραβείο BigSEE Interior Design Award 2020 Σχεδιασμός & κατασκευή ιατρείου-Ευρωπαϊκό Βραβείο BigSEE Interior Design Award 2020 Σχεδιασμός & κατασκευή ιατρείου-Ευρωπαϊκό Βραβείο BigSEE Interior Design Award 2020 Σχεδιασμός & κατασκευή ιατρείου-Ευρωπαϊκό Βραβείο BigSEE Interior Design Award 2020 Σχεδιασμός & κατασκευή ιατρείου-Ευρωπαϊκό Βραβείο BigSEE Interior Design Award 2020 Σχεδιασμός & κατασκευή ιατρείου-Ευρωπαϊκό Βραβείο BigSEE Interior Design Award 2020 Σχεδιασμός & κατασκευή ιατρείου-Ευρωπαϊκό Βραβείο BigSEE Interior Design Award 2020 Σχεδιασμός & κατασκευή ιατρείου-Ευρωπαϊκό Βραβείο BigSEE Interior Design Award 2020 Σχεδιασμός & κατασκευή ιατρείου-Ευρωπαϊκό Βραβείο BigSEE Interior Design Award 2020 Σχεδιασμός & κατασκευή ιατρείου-Ευρωπαϊκό Βραβείο BigSEE Interior Design Award 2020 Σχεδιασμός & κατασκευή ιατρείου-Ευρωπαϊκό Βραβείο BigSEE Interior Design Award 2020 Σχεδιασμός & κατασκευή ιατρείου-Ευρωπαϊκό Βραβείο BigSEE Interior Design Award 2020 Σχεδιασμός & κατασκευή ιατρείου-Ευρωπαϊκό Βραβείο BigSEE Interior Design Award 2020 Σχεδιασμός & κατασκευή ιατρείου-Ευρωπαϊκό Βραβείο BigSEE Interior Design Award 2020 

Τοποθεσία: Πάτρα

Στάδιο έργου: oλοκληρωμένο

Δημοσιεύσεις:
bigsee.eu/clinic-l-patras
kataskevesktirion.gr
bigsee.eu/profiles/point-architects


Βραβείο: Ευρωπαϊκό Βραβείο BigSEE Interior Design Award 2020 

Αρχικός στόχος είναι η δημιουργία ενός χώρου ξεκάθαρα επαγγελματικού χαρακτήρα σε ένα υφιστάμενο διαμέρισμα που η χρήση του ήταν αποκλειστικά κατοικία. Πρωταρχικό ρόλο έπαιξε το ήδη υπάρχον κέλυφος της πολυκατοικίας που δεν άφηνε μεγάλα περιθώρια επέμβασης στους υπάρχοντες τοίχους.

Συνθετικά ο χώρος, όπου σημαντικό ρόλο έπαιξε η λειτουργικότητα και η επιθυμίες του ιατρού, προσεγγίστηκε έχοντας ως άξονα σκέψης τον σύγχρονο χαρακτήρα ενός ιατρείου-κλινικής αλλά και την λιτότητα των χρωματισμών και των υλικών.

Η είσοδος του ιατρείου είναι σε επικοινωνία με τον φωταγωγό και έτσι προτάθηκε ένας χώρος μετάβασης στον οποίο χρησιμοποιήθηκε το ξύλο στο δάπεδο αλλά και στα κάθετα στοιχεία.

Ο σχεδιασμός των επίπλων στο γραφείο αλλά και στον χώρο υποδοχής έγινε με βάση τις ανάγκες του ιατρείου και την γενική αίσθηση απλότητας.

Διεύθυνση: Ρήγα Φεραίου 149 / Πάτρα

Τηλέφωνα: +30 2610220342 / +30 6908442712

       

© Copyright 2018 - 2020 Αρχιτέκτονες Πάτρα - POINT Architects